Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Святкові аварії»: як на Херсонщині енергетики енергопостачання відновлювали

May 5, 2021

Хтось на свята відпочивав, хтось збивав опори, а хтось ліквідував наслідки аварій.

Енергетики АТ «Херсонобленерго» працюють незалежно від дня тижня та часу доби, тому оперативно реагують на аварійні ситуації.

За два вихідні сталось дві аварії.

На території обслуговування Генічеського районного відділення департаменту розподільних мереж АТ «Херсонобленерго» у суботу, 1 травня, водієм автомобіля ВАЗ підбито електроопору. На щастя, споживачі не відключались від енергопостачання, але хто знає, до яких наслідків неуважність за кермом може привести наступного разу.

Наступного дня, 2 травня, в селі Подо-Калинівка на території обслуговування Олешківського районного відділення департаменту розподільних мереж АТ «Херсонобленерго» легковим автомобілем, водій якого зник з місця пригоди, збито опору. Пошкодження значні, тому обладнання потребує повної заміни.

Але найприкріше, що від безвідповідального вчинку водія, постраждали 55 споживачів, які на час ліквідації наслідків аварії були знеструмлені.

АТ «Херсонобленерго» вкотре звертається до водіїв: будьте уважні на дорозі та дотримуйтесь правил дорожнього руху! Від вас залежить не лише ваше життя, але й життя пересічних громадян.

 

Нагору